Έστειλαν μήνυμα ενότητας οι ομάδες της Γ’ Εθνικής

Μια υπέροχη βραδιά διοργανώθηκε από τον ΑΟ Δαμάστας λίγες ώρες πριν τη σέντρα της Γ’ Εθνικής!

Στο bar restaurant “AVLI” ενώθηκε το κρητικό ποδόσφαιρο και έδειξε το δρόμο του Ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας, του σεβασμού και του ποδοσφαιρικού πολιτισμού, στοιχεία που πρεσβεύει το σωματείο καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του διαδρομής…

Στο “AVLI” με οικοδεσπότη τον πρόεδρο του Δ.Σ., Γιώργο Πολυχρονάκη έδωσαν το παρών οι πρόεδροι σχεδόν όλων των ομάδων της Γ Εθνικής, ανταποκρινόμενοι με χαρά και εκτίμηση στην πρωτοβουλία του ΑΟ Δαμάστας.

Μάλιστα την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Ήταν εκεί οι πρόεδροι των ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, Λασιθίου Θανάσης Χηνόπουλος μαζί με τον αναπληρωτή πρόεδρο Μιχάλη Παπαγεωργίου και Ρεθύμνου Τίτος Χνάρης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κωνσταντινίδης δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω υποχρεώσεων όμως επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Δαμάστας και τους συνεχάρη για την όμορφη πρωτοβουλία. Τιμητική ήταν και η παρουσία του δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα. Άπαντες πέρασαν μια όμορφη βραδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους στα γήπεδα…