Ξεκινάει ο σχεδιασμός στο Ρούβα

Η ομάδα του Ρούβα ξεκινάει σιγά σιγά τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, περιμένοντας παράλληλα και ενημέρωση από την ΕΠΣΗ για το τι θα γίνει την επόμενη περίοδο.

Οι άνθρωποι του Ρούβα, θα έχουν την επόμενη εβδομάδα, συνάντηση με τον προπονητή, Νίκο Τσερεβελάκη, όπου θα συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με το κλίμα να είναι αρκετά θετικό, ωστόσο όλα θα κριθούν στη συνάντηση.

Από εκεί και έπειτα και αφού «κλείσει» το θέμα του προπονητή, η ομάδα θα στραφεί στο ρόστερ, όπου θα συζητήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι βέβαια που θα κριθεί και από τον τεχνικό της ομάδας.

ADVERTISING

Παράλληλα, προχωράει η ανακατασκευή του γηπέδου, καθώς πλέον μένει να τοποθετηθούν οι προβολείς και να φτιαχτούν τα αποδυτήρια, με του ανθρώπους της ομάδας να ευελπιστούν πως τη νέα χρονιά, η ομάδα θα αγωνίζεται στο «σπίτι» της! Αυτή τη στιγμή, ήδη έχουν γίνει έργα στον τάπητα και στην περίφραξη το γηπέδου, με τις εργασίες να αναμένεται να ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες.