Χωρίς προβλήματα ο ΑΟΑΝ ενόψει Νεάπολης!

Με όλα του τα…όπλα θα μεταβεί στην Νεάπολη για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα ο ΑΟΑΝ για την κρίσιμη αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής!

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου μετά τη σημαντική νίκη στο ντέρμπι επί του Αλμυρού συνεχίζει να βρίσκεται για τα καλά στο κόλπο της ανόδου και κόντρα στη Νεάπολη θα προσπαθήσει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο υπολογίζουν αρκετά τον αντίπαλο ο οποίος μάλιστα προέρχεται και από σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν ήταν όλα θετικά, ενώ αγωνιστικά ο Νίκος Σουργιάς θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους του τους ποδοσφαιριστές έχοντας έτσι ένα ευχάριστο…πονοκέφαλο ούτως ώστε να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11άδα..

ADVERTISING

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΟΑΝ αναφέρει: «Καθαρά τα τεστ, χωρίς προβλήματα στη Νεάπολη

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο τα τεστ για τον covid-19 για όλα τα μέλη της ομάδας μας, με αρνητικά για μια ακόμη φορά τα αποτελέσματα.

Έτσι, ο Νίκος Σουργιάς είναι σε θέση να επιλέξει την καλύτερη δυνατή αποστολή η οποία θα γίνει γνωστή το Σάββατο και μετά την τελευταία προπόνηση, για το παιχνίδι της Κυριακής στη Νεάπολη απέναντι στην τοπική ΑΕΝ στις 17.00, για την 12η  αγωνιστική του 10ου ομίλου της Γ’ εθνικής».