Στις 2 Ιουνίου η Γ.Σ. στις Μοίρες

Τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στις Μοίρες, όπου εκεί θα ανακοινωθεί το νέο Δ.Σ. της ομάδας και στην συνέχεια θα αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Στις Μοίρες μετράνε αντίστροφα για την επόμενη ημέρα και το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και όπως όλα δείχνουν στις 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση προκειμένου να οριστεί νέο διοικητικό συμβούλιο που θα οργανώσει την ομάδα για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα μετά την Γ.Σ. αναμένεται να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν με πρώτο μέλημα την υπόθεση Γιώργου Φινοκαλιώτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο των Μοιρών. Στην συνέχεια θα υπάρξουν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές.

Στις Μοίρες τρέχουν να προλάβουν όλα τα θέματα και να φανεί η ομάδα όσο γίνεται πιο έτοιμη τη νέα σεζόν παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όπως όλες άλλωστε οι ομάδες λόγω κορωνοϊού.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.