Η μεταγραφή Πασαλίδη φέρνει αποχώρηση στα στόπερ

Στον ΟΦΗ απομένουν μόνο τα τυπικά για την μεταγραφή του Τριαντάφυλλου Πασαλιδη στην ομάδα και σίγουρα η κίνηση αυτή αναμένεται να φέρει και μια τουλάχιστον αποχώρηση από τους στόπερ που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ.

Η διοίκηση της ομάδας ξεκίνησε…ζεστά την μεταγραφική της περίοδο αποκτώντας ένα νεαρό ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας γεμάτες χρονιές με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Η μεταγραφή Πασαλίδη σε συνδυασμό με το δίδυμο Βούρο, Διαμαντή θωρακίζει το κέντρο της άμυνας αν αναλογιστούμε ότι υπάρχει και ο Κώστας Γιαννούλης.

Σίγουρα όμως η κίνηση αυτή αναμένεται να φέρει κάποιες αλλαγές στο κέντρο της άμυνας και στα πρόσωπα, αφού όπως είναι φυσιολογικό κάποιος θα αποχωρήσει από το σύλλογο. Τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο Σελίμοβιτς να αποχαιρετήσει τον ΟΦΗ, αφού η απόδοση του δεν έχει πείσει τους ιθύνοντες της ομάδας, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και στην συνέχεια να δούμε αν γίνει η αποχώρηση και ποιος θα είναι αυτός…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.