Ο Γ. Τουτζάρης δεν τους αξίζει…

Μετά το παιχνίδι παρωδία στην Νίκαια και την άνοδο του Ιωνικού στην μεγάλη κατηγορία οι εξελίξεις στα διοικητικά της Super League 2 είναι σημαντικές με τον Γιώργο Τουτζάρη να αποχωρεί από το Δ.Σ. Ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο Grandsport.gr.

Αυτά που έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης στην Νίκαια θα μείνουν στην ιστορία του Εργοτέλη ως η μεγαλύτερη “σφαγή”  για μια θέση στην Super League 1. Και τι δεν είδαμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό; Γήπεδο με κόσμο παρότι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, “ντου” σε ανθρώπους της ομάδας και στον Φωτιά και γενικά μια κατάσταση που έμοιαζε περισσότερο “πολεμική”‘ παρά γιορτή του ποδοσφαίρου.

Δεν θα μείνουμε όμως στο ματς. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε στη Νίκαια και ποιος έπρεπε να πανηγυρίζει την άνοδο στην Super League 1. Θα σταθούμε στην σωστή και άξια κίνηση του Γιώργου Τουτζάρη. Ο εκτελεστικός διευθυντής του Εργοτέλη έχει ένα πλάνο για το ποδόσφαιρο, που δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με αυτά που είδαμε την Τετάρτη.

Ορθός λοιπόν το μεσημέρι της Πέμπτης πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Super League 2, αφήνοντας τους “ειδικούς” να συνεχίσουν το έργο που έχουν αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια.  Ο Γιώργος Τουτζάρης έχει μια εικόνα του ποδοσφαίρου που αυτοί οι άνθρωποι δεν θα την δουν ποτέ, οπότε ήταν μάταιος κόπος να κάθεται στο ίδιο τραπέζι προσπαθώντας να περάσει την νοοτροπία του.

Πλέον ο ίδιος θα πρέπει να αποδείξει ακόμα και σε αυτούς τους ανθρώπους που διοικούν, ότι τα δικά τους… καπρίτσια δεν θα περάσουν και τη νέα χρονιά ο Εργοτέλης θα τελειώσει την δουλειά που “έκλεψε” ο κ. Φωτιάς στο ματς της Νίκαιας.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.