«Στροφή» στην Αναγέννηση

Στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την Αναγέννηση Ιεράπετρας, επικεντρώνονται στον ΠΟΑ,  μετά το «ρεπό» της Τρίτης, με τον Αντώνη Ανδρουλάκη, να γυμνάζει κανονικά σήμερα τους ποδοσφαιριστές του.

Η ομάδα του Ατσαλένιου, επέστρεψε στις προπονήσεις, αφήνοντας πίσω το ισόπαλο χωρίς τέρματα παιχνίδι με τον Γιούχτα. Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Ανδρουλάκη, ξεκίνησαν ουσιαστικά σήμερα τη προετοιμασία τους, χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί παικτών.

Στον ΠΟΑ, επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες, προκειμένου να διατηρηθούν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και σε περίπτωση απώλειας βαθμών των ομάδων που προπορεύονται, να καταφέρει να «σκαρφαλώσει» βαθμολογικά.

Ουσιαστικά, εκκρεμούν τρεις αγωνιστικές αναμετρήσεις και ένα παιχνίδι όπου θα πάρουν τρεις ξεκούραστους βαθμούς λόγω… Παλαιόχωρας και στόχος των ανθρώπων του Ατσαλένιου είναι η ομάδα να πάρει το απόλυτο των βαθμών.

Η προετοιμασία του ΠΟΑ για το παιχνίδι με την Αναγέννηση, θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο, παραμονές του αγώνα, όταν θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία τους και θα ανακοινωθεί η αποστολή των… εκλεκτών του Αντώνη Ανδρουλάκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.