Θετικό κλίμα για την παραμονή Σουτζή στον Ποσειδώνα!

Στον Ποσειδώνα τρέχουν τις εξελίξεις για την ολοκλήρωση του γηπέδου, ωστόσο ήδη στην άκρη του μυαλού τους σκέφτονται και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ενώ όσο αναφορά το κομμάτι του προπονητή υπάρχει θετικό κλίμα για την παραμονή του Νίκου Σουτζή στο τιμόνι της ομάδας.

Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα ελέω της πανδημίας και τα τοπικά διακόπηκαν αρκετά νωρίς, σε μία χρονιά που ολοκληρώθηκε άδοξα για όλους. Πλέον οι ομάδες σκέφτονται την επόμενη αγωνιστική σεζόν και καταστρώνουν τα πλάνα τους για το νέο πρωτάθλημα.

Στον Ποσειδώνα μάλιστα ήδη σκέφτονται τη νέα σεζόν, ενώ στόχος τους είναι η παραμονή του Νίκου Σουτζή στο τιμόνι της ομάδας και φαίνεται πως υπήρξε ήδη και μία πρώτη επαφή με το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών να είναι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση.

Βέβαια αναμένεται να υπάρξει και συνάντηση όπου θα συζητηθούν τα πλάνα για τη νέα χρονιά, ωστόσο μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Σουτζής θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι του Ποσειδώνα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.