ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ

Παραμένει στον Ανθεστίων ο Μάριος Χότζα

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Παραμένει στον Ανθεστίων ο Μάριος Χότζα
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Επιστρέφει στο Θραψανό ο Μάριος Χότζα, καθώς ο Ανθεστίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 23χρονο μέσο, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα 6μηνο απουσίας λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Ο Χότζα, που το προηγούμενο διάστημα αγωνίστηκε με τη φανέλα του Φοίβου Κρεμαστής στη Ρόδο, επανέρχεται στο Θραψανό για να φορέσει για 6η σεζόν τη φανέλα του Ανθεστίωνα, αποτελώντας πλέον ένα σταθερό στήριγμα για την ομάδα.

Η ανακοίνωση του σωματείου του Θραψανού: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μάριο Χότζα.

Ο 23χρονος μέσος μετά από ένα 6μηνο “διάλειμμα” στη Ρόδο λόγω της στρατιωτικής του θητείας, όπου αγωνίστηκε δανεικός στον Φοίβο Κρεμαστής, επιστρέφει στα… λημέρια του.
Ετοιμάζεται για την 6η σεζόν με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, αποτελώντας πλέον ένα σημείο αναφοράς στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια.
Μάριε, καλός πολίτης! Ευχόμαστε υγεία και χαμόγελα σ’ αυτή την πολύχρονη κοινή μας διαδρομή.»

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα