Ανακοίνωσε Λυσάνδρου ο Μιχάλης Μπούσης!

Την πρόσληψη του Μηνά Λυσάνδρου στον ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα ο Μιχάλης Μπούσης στον εναρκτήριο λόγο του στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή από τις προηγούμενες ημέρες, ενώ πλέον ο κ. Λυσάνδρου αποτελεί και επίσημα μέλος της ομάδας του ΟΦΗ.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρώην πρόεδρος της Super League θα αναλάβει τη θέση του CEO στην ομάδα του Ηρακλείου. Γεννημένος στην Κύπρο, το 1980, αποφοίτησε από τη Νομική Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και στη συνέχεια στο ISDE στη Μαδρίτη με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο.

Μάλιστα ακολούθησε και ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ που καλωσορίζει τον κ. Λυσάνδρου στην ομάδα: ”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, με εκτελεστικές αρμοδιότητες, είναι ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

Γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα, αποφοίτησε από το νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στο ευρωπαϊκό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα στην Σουηδία.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE της Μαδρίτης με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο.

Από τον Απρίλιο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο του 2020 διετέλεσε πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ από τον Οκτώβριο του 2016 ως τον Μάρτιο του 2021 ήταν ο Α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η οικογένεια του ΟΦΗ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του”!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.