Παραμένει στις Ασίτες ο Δημήτρης Μανουσάκης!

Ανατροπή δεδομένων στις Ασίτες καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, μετά την “απέραντη αγάπη και σεβασμό” που δέχτηκε προς το πρόσωπό του, αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά!

Ο Πρόεδρος της ομάδας στην δήλωσή του εξήγησε πως μετά τα μηνύματα που έλαβε τον έκαναν να αλλάξει την απόφασή του και τελικά να μην αποχωρήσει από την ομάδα.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει: «Κατόπιν της αποφάσεως μου να παραιτηθώ από την προεδρία της Α.Ε Ασιτών, έγινα αποδέκτης μιας απέραντης αγάπης, ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς το πρόσωπο μου. Τα συναισθήματα που ένιωσα και νιώθω είναι πραγματικά πολύ δυνατά.

Ειδικά μετά την ανάρτηση- δημοσίευση που έκαναν τα παιδιά μου, πραγματικά από εκείνη την στιγμή άρχισα να κάνω δεύτερες σκέψεις. Πως μπορεί ένας πατέρας να αρνηθεί να δώσει και να λάβει την αγάπη και τον σεβασμό των παιδιών του;

Οι στόχοι και τα όνειρα που κάναμε όλοι μαζί για αυτή την ομάδα οικογένεια δεν έχουν τελειώσει και όλοι μας έχουμε αφήσει κάτι στη μέση. Η αλήθεια είναι αυτή. Αλήθεια επίσης είναι ότι η χρονιά που θα έρθει θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και απρόβλεπτη. Παρόλαυτα θεωρώ χρέος και καθήκον μου να είμαι εκεί και να παλέψω και εγώ μαζί σας.Με την δύναμη του Θεού συνεχίζουμε όλοι μαζί, αγαπημένοι, μονιασμένοι και ποιο δυνατοί».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.