Ημέρα… απολογισμού και ανακοινώσεων

Τον απολογισμό τους για την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, αλλά και τις… πρώτες ανακοινώσεις για την επόμενη, αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα, στελέχη και διοίκηση του ΟΦΗ, ενώ ξεχωρίζει η παρουσία του προέδρου και μεγαλομετόχου Μιχάλη Μπούση.

Η σημερινή ημέρα, σηματοδοτεί, την λήξη μίας κακής χρονιάς για τον ΟΦΗ, που μπορεί να πέτυχε τον στόχο της παραμονής, όμως κανένας δεν θέλει να την… θυμάται, αλλά παράλληλα σηματοδοτεί και την έναρξη της επόμενης, καθώς κατά τη διάρκεια της απολογιστικής συνέντευξης τύπου, που θα δώσουν σήμερα στις 14:00, οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Στο πάνελ θα βρίσκονται εκτός απροόπτου ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης, ο Γιώργος Σαμαράς και ο Μηνάς Λυσάνδρου, η πρόσληψή του οποίου αναμένεται να γίνει γνωστή σε αυτήν, κάτι που όμως μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα η ΠΑΕ.

Πέραν του… απολογισμού πεπραγμένων για τη περασμένη χρονιά, ο ΟΦΗ αναμένεται να ανακοινώσει την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου του «Γεντί Κουλέ», όπως επίσης αναμένεται να γίνει αναφορά και στις εργασίες που ήδη έχουν ξεκινήσει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.