Δ. Νικολάου: «Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες…»

Ως μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, χαρακτήρισε τον Ποσειδώνα, ο Δημήτρης Νικολάου, μιλώντας στο Grandsport.gr, για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής του Λίντο, αναφέρθηκε ακόμα και στη πρεμιέρα, όπου ο Ποσειδώνας υπέστη βαριά ήττα, τονίζοντας πως σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα τους, ενώ πρόσθεσε πως εκείνοι θα παραμείνουν πιστοί στο πλάνο τους και θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη δήλωση του για το παιχνίδι, τόνισε χαρακτηριστικά: «καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Σαφώς και το αποτέλεσμα που έφεραν την πρώτη αγωνιστική, δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά τους ως ομάδα και είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

ADVERTISING

Παρ’ όλα αυτά, εμείς δουλεύουμε πιστά στο πλάνο μας και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ας ελπίζουμε να γίνει ένα καθαρό και ποιοτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και ας κερδίσει ο καλύτερος. Θα ήθελα να ευχηθώ με τη σειρά μου υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς».

Τα σχόλια είναι κλειστά.