Γ. Παπαδάκης: «Είμαστε ομάδα με δυνατότητες»

Για την ομάδα της Φαιστού, την ακαδημία του συλλόγου αλλά και τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Άγιο Δημήτριο για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, μίλησε στο Grandsport.gr, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας των Βώρρων, στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της ακαδημίας, τονίζοντας πως τους δίνει ελπίδες αυτό, γιατί φαίνεται να γίνεται πολύ καλή δουλειά, ενώ όσο αναφορά την πρώτη ομάδα, αναφέρθηκε στους νεαρούς, για τους οποίους τόνισε πως έχουν προοπτικές και δυνατότητες.

Παράλληλα, μίλησε και για τον Άγιο Δημήτριο, τον οποίο χαρακτήρισε αρκετά δυνατή ομάδα.

Αρχικά για την ομάδα, τόνισε: «φέτος η ομάδα φαίνεται πως σταδιακά αρχίζει να ανεβαίνει. Οι παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα, είναι όλων των ηλικιών. Η Φαιστός έχει αρκετούς παίκτες σε μικρή ηλικία, οι οποίοι φαίνεται να έχουν πολλές προοπτικές και δυνατότητες. Το τελευταίο διάστημα, γίνεται έντονη προσπάθεια ώστε να στηριχτεί η ομάδα σε αυτούς».

Για τους στόχους της Φαιστού, ανέφερε: «η ομάδα θέλουμε να δυναμώσει και να μπορεί να βασίζεται μόνο σε νέους ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας. Μας δίνει πολλές ελπίδες, γιατί φαίνεται να γίνεται πολύ καλή δουλειά εκεί…».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άγιο Δημήτριο, τόνισε: «ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατή ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές, πράγμα που σημαίνει ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Στόχος μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε ομάδα με δυνατότητες θεωρώ και προσπαθούμε να κατακτούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Προσωπικά, εύχομαι να πραγματοποιηθεί ένα καθαρό παιχνίδι χωρίς εντάσεις και τραυματισμούς».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.