Τίμησε τη Δ. Σκαλοχωρίτη ο Εργοτέλης

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Γιώργος Στειακάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης, στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τα Χανιά, δώρισαν μια φανέλα και μια τιμητική πλακέτα στην Δέσποινα Σκαλοχωρίτη για την πολυετή προσφορά της στο σύλλογο.

Η Δέσποινα Σκαλοχωρίτη διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου περνώντας από διάφορα πόστα επί σειρά ετών.

Παράλληλα, κάθισε και στην προεδρική καρέκλα, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη γυναίκα πανελλαδικά που λαμβάνει μέλος ποδοσφαιρικής ομάδας ως παράγοντας!

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη: «Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Γιώργος Στειακάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του χθεσινού αγώνα με τα Χανιά (2-0), δώρισαν μια φανέλα και μια τιμητική πλακέτα στην κ. Δέσποινα Σκαλοχωρίτη για την πολύχρονη προσφορά της στον σύλλογο.

Η κ. Δέσποινα διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου περνώντας από διάφορα πόστα επί σειρά ετών ενώ κάθισε και στην προεδρική καρέκλα αποτελώντας μάλιστα την πρώτη γυναίκα πανελλαδικά που λαμβάνει μέλος ποδοσφαιρικής ομάδας ως παράγοντας. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η κ. Σκαλοχωρίτη συνέβαλε τα μέγιστα για να αποκτήσει ο Εργοτέλης το δικό του «σπίτι» στο Μαρτινέγκο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content