Τρεις νεαροί αθλητές από το Λίντο στον ΟΦΗ!

Την παραχώρηση τριών νεαρών αθλητών στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, από τα τμήματα της ακαδημίας του ανακοίνωσε η διοίκηση της ακαδημίας του Lido Soccer, συνεχίζοντας την… παράδοση στελέχωσης των τμημάτων «Κ» των «ασπρόμαυρων».

Πρόκειται για τους Κουκουριτάκη, Πετούση και Ψυκάκο, γεννηθέντες το 2008 και το 2009, οι οποίοι έχουν ήδη αποκτηθεί από τον ΟΦΗ και έχουν ενσωματωθεί στα τμήματα «Κ» του συλλόγου.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε, στις προπονήσεις των τμημάτων έχουν ενταχθεί και οι Χνάρης-Γεωργακάκης και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει εάν θα αποκτηθούν ή εάν θα επιστρέψουν στο Λίντο.

Προπονούνται με τα «Κ» του ΟΦΗ, Χνάρης και Γεωργακάκης!

Η ανακοίνωση του Λίντο, αναφέρει: «Η διοίκηση της ακαδημίας του Lido Soccer με μεγάλη περηφάνια ανακοινώνει την παραχώρηση των αθλητών Κουκουριτάκη, Πετούση και Ψυκάκο στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Είμαστε περήφανοι, που τρία ακόμα δικά μας παιδιά, άνοιξαν τα φτερά τους και θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο με την ασπρόμαυρη φανέλα, τιμώντας έναν ιστορικό σύλλογο και διαφημίζοντας με το καλύτερο τρόπο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία μας.

Ευχόμαστε στους Νικόλαο Κουκουριτάκη (2008), Ζαχαρία Πετούση (2009) και Ιωάννη Ψυκάκο (2009) όπως και στις οικογένειές τους, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων τους».