Α. Σκέντζος: «Είχαμε τις ευκαιρίες, μας έλλειπε το γκολ»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα του Πόρου παρά την ήττα εμφανίστηκε ο προπονητής των “μπλε” Ανδρέας Σκέντζος.

Ο Πόρος γνώρισε την ήττα στο Ατσαλένιο με 1-0 από τον ΠΟΑ, ωστόσο ο Ανδρέας Σκέντζος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, ενώ τόνισε ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα του πρέπει να κερδίσει ματς για να σώσει την κατηγορία.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  “Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε με ένα καλό αντίπαλο, μια καλοδουλεμένη ομάδα και άξια βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται. Για την ομάδα μου σταθήκαμε καλά, βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο και στο πρώτο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι. Ο ΠΟΑ  πέτυχε το γκολ από δημιουργία ενός μεγάλου παίκτη και μια αδράνεια στην άμυνα μας.

Στην επανάληψη πάλι κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ και στο τέλος βγήκαμε μπροστά και εκεί ο αντίπαλος βρήκε διαδρόμους να δημιουργήσει ευκαιρίες”. 

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: “Πρέπει να σωθούμε. Ξέραμε το πρόγραμμα ότι είχαμε δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα βατό πρόγραμμα για εμάς. Κρατάμε την σημερινή εικόνα που ήταν καλή και να είναι ο οδηγός μας αλλά να πετύχουμε και το γκολ που αυτό σου δίνει τις νίκες”

Δείτε το βίντεο: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P