Πανέτοιμος για την ιστορική πρεμιέρα

Δίχως προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών, ο Αλμυρός συνεχίζει ακάθεκτος την προετοιμασία του για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Κώστα Κιάσσου, πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις, κάτι που θα συνεχιστεί και μέχρι το Σάββατο (17/10) το πρωί, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν.

Το παιχνίδι πάντως, είναι ιστορικής σημασίας και αυτό το έχουν αντιληφθεί και οι ποδοσφαιριστές, λαμβάνοντας υπόψιν και τα όσα δήλωσε ο Μάνος Γενιτσαρίδης μιλώντας στο Grandsport.gr, ενώ γίνονται και προσπάθειες τα νέα σύγχρονα αποδυτήρια του συλλόγου να έχουν ολοκληρωθεί πριν την πρεμιέρα, κάτι που ναι μεν είναι δύσκολο, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί.

Μ. Γενιτσαρίδης: «Ιστορική μέρα για τον Αλμυρό, να συνοδευτεί με νίκη»

Στο αγωνιστικό τώρα σκέλος, ο Κώστας Κιάσσος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεση του, κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό, καθώς ο ίδιος θα μπορέσει να υλοποιήσει τα πλάνα του χωρίς προβληματισμούς δυσάρεστους, παρά μόνο ευχάριστους, καθώς ο Αλμυρός διαθέτει ένα πλήρες ολοκληρωμένο ρόστερ.

Στην τελική ευθεία τα νέα αποδυτήρια στο γήπεδο Γαζίου!