
Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 7 Μαΐου στις 13:00, στη Super League, με κεντρικό θέμα τον ορισμό του αναβληθέντα αγώνα, ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, ενώ αναμένεται να συζητηθούν κι άλλα θέματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοργανώτριας Αρχής: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 7/5/2021 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Ορισμός του αναβληθέντος αγώνα «Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten και τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα των λοιπών εφεξής αγώνων της ίδιας διοργάνωσης.
2/ Διάφορα.
Η σύγκληση της ως άνω συνεδρίασης του Δ.Σ. γίνεται με σύντμηση προθεσμιών λόγω του εξαιρετικά επείγοντος χαρακτήρα των υπό συζήτηση θεμάτων».