ΓΙΟΥΧΤΑΣ Β

Έχει να «γευτεί» νίκη 46 ημέρες

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Έχει να «γευτεί» νίκη 46 ημέρες
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ενάμιση μήνας πέρασε από το τελευταίο «τρίποντο» που κατάφερε να πάρει ο Γιούχτας Β΄ στο πρωτάθλημα.

Η τελευταία ήττα από τον Αστέρα Μυρτιάς (3-1) ήταν η 5η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ, με τον Γιούχτα Β’ να έχει μία καθοδική πορεία μετά την τελευταία νίκη κόντρα στις Δαφνές στις 25 Ιανουαρίου του 2025.

Ρόλο για αυτό έχουν παίξει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα με απανωτούς τραυματισμούς σημαντικών και κομβικών ποδοσφαιριστών, όπως και το δύσκολο πρόγραμμα με αντιπάλους όπως ο Κόρακας, η Γαρίπα, ο Αστέρας Μυρτιάς και ο πρωτοπόρος Άγιος Ιωάννης.

Πλέον στην 6η θέση του πρωταθλήματος και στο -9 από την 5η θέση και τον Κόρακα, το σύνολο το Λεωνίδα Τιτομιχελάκη θέλει να κλείσει με αξιοπρέπεια την πρώτη του ιστορική χρονιά στα γήπεδα της ΕΠΣ Ηρακλείου σε υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια που έχουν απομείνει.

Στόχος των «μικρών» του Γιούχτα στο επόμενο παιχνίδι είναι σαφώς το «τρίποντο» και η επιστροφή της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από περίπου ενάμιση μήνα και θα το προσπαθήσει κόντρα στον Κεραυνό το Σάββατο (15/03, 18:30) εκτός έδρας.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΓΙΟΥΧΤΑΣ Β στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα