ΕΛΜΕΠΑ και Χαλκιαδάκης Α.Ε. συνεχίζουν να πρωτοπορούν!

Η καρδιά κάθε επιχείρησης, ο πιο ευμετάβλητος, δύσκολος, αλλά και καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας της, είναι οι άνθρωποί της.

Αυτό πιστεύουν στην Χαλκιαδάκης Α.Ε. γι’ αυτό και ο βαθμός ικανοποίησης του προσωπικού από τις συνθήκες εργασίας του, ήταν και παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων. Στο πλαίσιο αυτό, η πολυετής συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου – ΕΛΜΕΠΑ, μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2017, τους δίνει τη δυνατότητα να πιάνουν τον σφυγμό και να γίνονται ακόμα καλύτεροι.

Κάτι που αντανακλά στις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους χιλιάδες καταναλωτές που επιλέγουν καθημερινά ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης για τις αγορές τους. Δεδομένου δε ότι σήμερα, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. δεν είναι απλά ο μεγαλύτερος εργοδότης της Κρήτης με περισσότερους από 1.420 εργαζόμενους, αλλά εξακολουθεί να αναπτύσσεται με σταθερό ρυθμό, κάθε έρευνα που έχει στο επίκεντρό της τους εργαζόμενους της εταιρείας, αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

ADVERTISING

Επιστημονικός υπεύθυνος της νέας έρευνας, η οποία διεξάγεται από το Τμήμα και το Εργαστήριο Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας, είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Μάρκος Κουργιαντάκης. Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένονται μέσα Μαΐου.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις δράσεις των super markets Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr/el/nea

ΔΗΜΟΦΙΛΗ