Μ. Μανιουδάκης: «Το δικό μας όραμα είναι να μεγαλώσουμε ξανά τον Κόροιβο»

Για το καλό ξεκίνημα , τον καινούργιο προπονητή και το επόμενο κομβικό ματς με την Γαρίπα μίλησε ο Μάνος Μανιουδάκης στο GRANDSPORT.

Μεταξύ άλλων, ο ποδοσφαιριστής του Κόροιβου αναφέρθηκε στην φιλοσοφία της ομάδας, την πορεία της ως τώρα, όσο και για την έλευση του νέου προπονητή, ο οποίος με την εμπειρία του διόρθωσε αρκετά μελανά σημεία που είχε η ομάδα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

«Η ομάδα θα κατέβει με το μυαλό μόνο στο θετικό αποτέλεσμα το οποίο χρειαζόμαστε πάση θυσία», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Γαρίπα ορισμένο για αύριο Κυριακή (9/3, 11:30) στις Αγίες Παρασκιές.

Τέλος τόνισε στο κλίμα της ομάδας και το γεγονός πως είναι ο βασικός παράγοντας καθώς τους έχει δέσει πολύ και αρκετά παιδιά συνυπάρχουν για πολλά χρόνια στην ομάδα. Έκλεισε λέγοντας πως το δικό τους όραμα είναι να μεγαλώσουν ξανά τον Κόροιβο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λοιπόν για αρχή άλλη μια χρονιά που η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει η ίδια να παίζει καλό ποδόσφαιρο!

Η χρόνια ξεκίνησε πολύ καλά καθώς στα πρώτα 5 παιχνίδια η ομάδα έκανε 4 νίκες και μία ισοπαλία… Στη συνέχεια ξεκίνησε να έρχεται η κούραση καθώς η ομάδα φέτος έχει μειωμένο ρόστερ με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αρκετές λύσεις και η αναποτελεσματικότητα που ακολούθησε να είναι λογική ως ένα βαθμό και να μην μας δίνει μια ανάλογη συνέχεια στο πρώτο γύρο…

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε και πάλι ιδανικά για μας με καινούργιο προπονητή ο οποίος λόγο της εμπειρίας του σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα διόρθωσε αρκετά μελανά σημεία που είχε η ομάδα και αυτό βοηθάει στο να καλύψουμε κάπως την κούραση που υπάρχει λόγο του ρόστερ όπως ανέφερα! Ευελπιστούμε ότι στα ματς που έχουν μείνει η ομάδα θα ανταπεξέλθει και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τη σούμα!

Όσο αναφορά το ματς της Κυριακής παίζουμε με μια δυνατή ομάδα καθώς φέτος δείχνει ότι γίνετε πολύ καλή δουλειά στη Γαρίπα… όμως παίζουμε στη έδρα μας και αυτό μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο! Η ομάδα θα κατέβει με το μυαλό μόνο στο θετικό αποτέλεσμα το οποίο χρειαζόμαστε πάση θυσία!

Εγώ είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα και θα σταθώ σε κάτι! Θα σταθώ στο κλίμα που είναι βασικός παράγοντας στην ομάδα μας καθώς μας έχει δέσει πολύ μιας και τα περισσότερα παιδιά είμαστε αρκετά χρόνια μαζί με αποτέλεσμα να έχουμε δημιουργήσει μια παρέα που απλά θέλει να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο! Το δέσιμο με την ομάδα είναι τεράστιο… πως να μην είναι άλλωστε μετά από τόσα χρόνια παρουσίας μετά από τόσες χαρές αλλά και λύπες… όμως όλα είναι στο πρόγραμμα! Και το δικός μας όραμα είναι να μεγαλώσουμε ξανά τον Κόροιβο!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

HOME

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΟΗ

LIVE

VIDEOS