Επιστροφή Α. Δημητριάδη στον Πόρο

Στο προπονητικό επιτελείο του Πόρου βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Αχιλλέας Δημητριάδης, με την διοίκηση των “μπλε” να ανακοινώνει την επιστροφή του.

Ο Δημητριάδης αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων, επιστρέφοντας στον Πόρο μετά από 1.5 χρόνο όταν τότε βρισκόταν στον πάγκο το Μανώλης Σουτζής.

Ο πολύπειρος κίπερ με μεγάλη καριέρα στα γήπεδα πιάνει δουλειά από την Πέμπτη το απόγευμα (06/05), καλύπτοντας το κενό που υπήρχε στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Κασμερίδη.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την επιστροφή στο προπονητικό τιμ ενός πολύ γνώριμου προσώπου για την ομάδα μας, του Αχιλλέα Δημητριάδη. Ο Αχιλλέας γυρίζει σε γνώριμα λημέρια αναλαμβάνοντας το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, πόστο το οποίο είχε και στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν, κατορθώνοντας η τεχνική ηγεσία με κόουτς τον Μανόλη Σουτζή, βοηθό και γυμναστή τον Αντώνη Λεκάκη μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση να βγάλουν τον Πόρο από την εξαιρετικά δύσκολη θέση που βρίσκονταν και μ’ ένα ντεμαράζ στον β’ γύρο να τον διατηρήσουν στη Γ’ Εθνική, στην πρώτη του παρουσία στην κατηγορία. Αχιλλέα καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας, καλή επιτυχία στα καθήκοντά σου και με τη συμβολή όλων ο Πόρος μας να επιστρέψει στις νίκες και εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.