ΟΦΗ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Με Λαμία οι «Κ» του ΟΦΗ, εντός μόνο η Κ19

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Με Λαμία οι «Κ» του ΟΦΗ, εντός μόνο η Κ19
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Οι ομάδες Κ19, Κ17 και Κ15 του ΟΦΗ συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League, αντιμετωπίζοντας την Λαμία σε διαφορετικές έδρες και ημέρες.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 1 Μαρτίου, όταν η Κ19 του ΟΦΗ θα φιλοξενήσει την Κ19 της Λαμίας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 12:00, με την ομάδα του ΟΦΗ να επιδιώκει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της, συνεχίζοντας τη μάχη της στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή 2 Μαρτίου, σειρά παίρνει η Κ17 του ΟΦΗ, η οποία θα αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στη Λαμία, στο Γήπεδο Γαλανείκων. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 13:30, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να έχουν μπροστά τους μια δύσκολη δοκιμασία εκτός Κρήτης.

Την ίδια ώρα και μέρα, η Κ15 του ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Λαμία Κ15 στο ΔΑΚ Καλυβίων “Αλέκος Παπαγεωργίου”, σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι για τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες της ομάδας.

Με τρεις αναμετρήσεις σε δύο ημέρες, οι ομάδες υποδομής του ΟΦΗ συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, θέλοντας να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουν θετικά αποτελέσματα απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα