Στην τελική ευθεία για Λεβαδειακό

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Εργοτέλη, για το ντέρμπι με το Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League 2.

Σήμερα η προπόνηση διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου, με το πρόγραμμα να αρχίζει με προθέρμανση και συνεχίστηκε με δίτερμα και τακτικές κατευθύνσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπότε και Νέραλ όπως και ο Ποζατζίδης ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Εργοτέλη: «Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει της 2ης στροφής των play off της Super League 2 για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό (05/05 , 15.30). 

Ο Εργοτέλης συνέχισε τις προπονήσεις τόσο και την ημέρα του Πάσχα όσο και σήμερα δίχως να πτοείται απ’ τις αργίες των ημερών, καθώς ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια για τα play off εντός της εβδομάδας. 

Σήμερα η προπόνηση διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου, με το πρόγραμμα να αρχίζει με προθέρμανση και συνεχίστηκε με δίτερμα και τακτικές κατευθύνσεις. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Bote και Neral όπως και ο Ποζατζίδης ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. 

Για αύριο έχει προγραμματιστεί το πρωί η τελευταία προπόνηση πριν το επερχόμενο παιχνίδι (10.00) όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή πριν η ομάδα μεταβεί στο αεροδρόμιο ώστε να ταξιδέψει στη Λιβαδειά».