ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

Ο Γιαλιτάκης έσωσε τον βαθμό αλλά το σερί του έλαβε τέλος

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ο Γιαλιτάκης έσωσε τον βαθμό αλλά το σερί του έλαβε τέλος
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στο πιο εντυπωσιακό όπως εξελίχθηκε παιχνίδι της αγωνιστικής Αετός Ανωγείων και Χερσόνησος έμειναν στο 4-4, σε ένα παιχνίδι με πολλές αλλαγές στο σκορ. Ωστόσο η ισοπαλία έβαλε τέλος στο ιδιαίτερο στατιστικό του Γιάννη Γιαλιτάκη.

Συγκεκριμένα, όπως είχαμε προαναφέρει σε προηγούμενο κείμενο ο ικανός φορ του Αετού Ανωγείων, όποτε σκόραρε έδινε και τη νίκη στην ομάδα του, στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ καθώς, όλες οι νίκες του Αετού Ανωγείων είχαν μέσα το όνομα του.

Στο παιχνίδι με την Χερσόνησο σε ένα ματς με απίστευτο ρυθμό σκόραρε δύο φορές, ωστόσο, η ομάδα του δεν υπερασπίστηκε το υπέρ της 3-1, αλλά ενώ, βρέθηκε να χάνει με 3-4, ισοφάρισε και έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ωστόσο, το σερί του Γιάννη Γιαλιτάκη έλαβε τέλος μετά αυτή την ισοπαλία.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα