Προχωρούν οι εργασίες στο… βοηθητικό του Ηροδότου

Με γρήγορους ρυθμούς προχώρησαν οι εργασίες αποξήλωσης του γηπέδου 5χ5 που βρισκόταν δίπλα στο κεντρικό γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, εκεί όπου σύντομα θα προχωρήσει η κατασκευή δύο γηπέδων διαστάσεων 5X5. Τι θα γίνει σε «Γ. Σκουρέλλος» τους επόμενους μήνες.

Σε… δύο υπό έργα έχουν χωριστεί οι εργασίες των βοηθητικών γηπέδων του Ηροδότου στη Νέα Αλικρανασσό, καθώς η πρώτη φάση, το πρώτο υπό έργο αφορά, την αποξήλωση του γηπέδου 5X5 η οποία πραγματοποιήθηκε και στη θέση του θα ξεκινήσει η κατασκευή δύο γηπέδων 5X5, ενώ η δεύτερη φάση, θα αφορά το «Γ. Σκουρέλλος», εκεί όπου αναμένεται τους επόμενους δύο μήνες να έχει δημοπρατηθεί.

Το «έργο» που έχει ξεκινήσει και προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, είναι αυτό των γηπέδων 5X5, που θα χρησιμοποιηθούν από την ακαδημία της ιστορικής ομάδας, ενώ αναμένεται η δημοπράτηση των εργασιών στο «Γ. Σκουρέλλος», που θα αφορά, αλλαγή χλοοτάπητα, βελτίωση εξωτερικών χώρων αλλά και νέο ηλεκτροφωτισμό.

ADVERTISING

Το σχέδιο κατασκευής των δύο γηπέδων 5×5, όπως έχει δοθεί στη δημοσιότητα από τη διοίκηση του Ηροδότου: 

Το Grandsport.gr, επισκέφτηκε τον χώρο και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται σήμερα τα γήπεδα: 

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content