Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο του Ποσειδώνα

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο νέο υπό κατασκευή γήπεδο του Ποσειδώνα, το οποίο πλέον έχει πάρει… μορφή και απομένουν ελάχιστα στον αγωνιστικό του χώρο για να ολοκληρωθεί, ενώ στη συνέχεια θα διαμορφωθούν και οι εξωτερικοί χώροι.

Το Grandsport.gr, βρέθηκε στο γήπεδο του Ποσειδώνα, όπου σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Ήδη όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα, ενώ έχουν γίνει και οι απαραίτητες οριοθετήσεις και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθούν οι εστίες, αλλά και το καουτσούκ το οποίο έχει παραληφθεί και αναμένεται σύντομα να τοποθετηθεί.

ADVERTISING

Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, θα ακολουθήσουν οι διαμορφώσεις των εξωτερικών χώρων, εκεί όπου θα υπάρχει πάρκινγκ, γραφεία, αποδυτήρια αλλά και κυλικείο με τραπεζοκαθίσματα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content