Προπόνηση με ευχές και…δώρα στα Χανιά!

Στο γήπεδο βρέθηκαν το πρωί του Μ. Σαββάτου – Πρωτομαγιάς οι ποδοσφαιριστές των Χανίων, όπου και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Το πρόγραμμα είχε προπόνηση στο γήπεδο Περιβολίων, με το βλέμμα στραμμένο στον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (05/05, 15:30) με αντίπαλο τον Ιωνικό. Η προπόνηση είχε τα εξής περιεχόμενα: προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδι “8vs2” και ασκήσεις κατοχής της μπάλας. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα.

Μετά από το τέλος της προπόνησης στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, που εξέφρασε την πίστη της διοίκησης στην ομάδα, τονίζοντας ότι η προσπάθεια δε σταματά μέχρι το τέλος.

Αφού ανταλλάχθηκαν ευχές για την Ανάσταση και το Πάσχα στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος δόθηκαν πασχαλινά τσουρέκια και λαμπάδες που αγοράστηκαν από ιδρύματα της πόλης των Χανίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Εργοτέλη ο Αντ. Σαμπροβαλάκης

Την απόφαση να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο πήρε...