«Πρώτη» Σκύβαλου με υψηλές φιλοδοξίες

Στο… γήπεδο, βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, προκειμένου να προπονηθούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Μανώλη Σκύβαλου, ο οποίος παρουσιάστηκε από τη διοίκηση στους παίκτες. Υψηλές οι φιλοδοξίες της διοίκησης που έχει στόχο το… 6Χ6 και τον τίτλο!

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μανώλη Σκύβαλου πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου.

Λίγο πριν την προπόνηση, η διοίκηση, παρουσία της πλειοψηφίας των μελών του συμβουλίου, παρουσίασε τον νέο προπονητή, με τον πρόεδρο των «κυανόλευκων» Μιχάλη Γεωργιάδη να τονίζει μεταξύ άλλων: «πιστεύουμε τον Μανώλη Σκύβαλο, είμαστε εντός στόχων και θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό που η φανέλα μας και το σήμα μας επιβάλει».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής του Ηροδότου, Στέλιος Σωκιανός, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «θεωρούμε ανερχόμενο προπονητή τον Μανώλη Σκύβαλο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να του δώσουμε τα ηνία, πιστεύουμε στην ομάδα και στις δυνατότητες σας, πάμε για το 6 στα 6, όλοι αναγνωρίζουν ότι είστε η καλύτερη ομάδα, πάμε να το δείξουμε και στο γήπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

«Δείχνει» παραμονή Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια...