Ξεκούραση και στο… βάθος Πόρος

Στο παιχνίδι με τον Πόρο, έχουν στρέψει τη προσοχή τους οι Ατσαλενιώτες, με τον Αντώνη Ανδρουλάκη να έχει παράλληλα και την ευκαιρία να δώσει στους ποδοσφαιριστές του τετραήμερο ρεπό, προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες» για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο ΠΟΑ την περασμένη Μεγάλη Τετάρτη, αναδείχθηκε ισόπαλος με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, δίνοντας τη δυνατότητα στον Ηρόδοτο, να τον φτάσει στην βαθμολογία και πλέον άπαντες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να παραμείνουν ψηλά βαθμολογικά και σε τροχιά διεκδίκησης της 1ης θέσης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πόρο.

Οι Ατσαλενιώτες, προπονήθηκαν κανονικά την Μεγάλη Πέμπτη, ενώ από σήμερα ξεκίνησε το… τετραήμερο ρεπό των ποδοσφαιριστών του Αντώνη Ανδρουλάκη, καθώς την Τρίτη του Πάσχα, αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι στο γήπεδο για να ξεκινήσουν ουσιαστικά τη προετοιμασία τους για το Ηρακλειώτικο ντέρμπι.

Στα… θετικά για τον ικανό τεχνικό, οι επιστροφές Αννιτσάκη-Σαμουηλίδη, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους, ενώ αντίθετα, τιμωρημένος θα είναι ο Χατζηανδρέου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.