ΔΑΜΑΣΤΑ ΤΥΛΙΣΟΣ

Γ. Βλατάς: «Τα παιδιά πίστεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτό»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Γ. Βλατάς: «Τα παιδιά πίστεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτό»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Μετά την μεγάλη νίκη της Δαμάστας κόντρα στην Τύλισο με γκολ στο φινάλε, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βλατάς μίλησε στο GRANDSPORT, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του πίστευαν εξ’αρχής και μέχρι τέλους στη νίκη.

Με τον Καναβάκη να κρίνει ξανά το αποτέλεσμα για την Δαμάστα, ήρθαν οι τρείς βαθμοί για την ομάδα σε ένα όμορφο παιχνίδι.

Η δήλωση του ικανού προπονητή: «Τα παιδιά πίστεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτό ότι το παιχνίδι είναι δικό μας , είμασταν κυριαρχικοί σε όλο το παιχνίδι, ήρθε η νίκη με τον τρόπο που θέλουμε εμείς, με κυριαρχικό ποδόσφαιρο και μεγάλο πάθος από τους παίκτες μου, σημαντικό το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε με πολύ καλή ψυχολογία για την συνέχεια».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για Α1 ΕΠΣΗ και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα