Χωρίς έξι κόντρα στο Ρεθυμνιακό ο Πόρος

Ο Πόρος ολοκλήρωσέ την προετοιμασία του για το αυριανό (28/04) παιχνίδι κόντρα στο Ρεθυμνιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, όπου οι «μπλε» θα αναζητήσουν την πρώτη νίκη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Σκέντζος, θα έχει για ακόμη μία φορά αρκετές απουσίες, καθώς θα απουσιάσουν από την επερχόμενη αναμέτρηση, ο ανέτοιμος Μανώλης Φραγκιαδάκης, οι τραυματίες Απόστολος Δουλγεράκης, Αρκάδιος Πλαϊτάκης, Κέβιν Τσακάνι, Ηλίας Τριχάκης και ο στρατευμένος, Γιώργος Πολυχρονάκης.

Στα ευχάριστα για τον προπονητή της ομάδας, είναι η επιστροφή του Μπάμπη Πήλιου, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ντέρμπι με τον Γιούχτα και επιστρέφει για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ρεθύμνου.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πόρου: «Με τα καθιερωμένα rapid test και την απογευματινή προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης (27/04) στο «Lido Soccer» ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία των "μπλε" ενόψει Ρεθυμνιακού. Με Μπάμπη Πήλιο και στόχο την πρώτη νίκη μετά την επανέναρξη ο Πόρος. Ο ικανός μεσοεπιθετικός εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ντέρμπι με τον Γιούχτα και επιστρέφει για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης (28/04, 16:30 - "POROSFC TV") στο Ατσαλένιο.

Αντίθετα θ' απουσιάσουν όπως και στις Αρχάνες ο ανέτοιμος Μανόλης Φραγκιαδάκης, οι τραυματίες Απόστολος Δουλγεράκης, Αρκάδιος Πλαϊτάκης, Κέβιν Τσακάνι, Ηλίας Τριχάκης και ο στρατευμένος Γιώργος Πολυχρονάκης. Η μοναδική αλλαγή στην αποστολή του Πόρου σε σχέση με τον Γιούχτα είναι ο Μπάμπης Πήλιος αντί του Πολυχρονάκη.
Οι «μπλε» θέλουν μ' ένα τρίποντο να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στον βαθμό που κατέκτησαν στο ντέρμπι με τον Γιούχτα, ν' ανέβουν αρκετές θέσεις τον πίνακα και να κάνουν καλό Πάσχα

Το... μενού της Μεγάλης Τρίτης (27/04) είχε δρομικά με μετάβαση σε λειτουργικά εμπόδια, ανοίγματα 50%, "rondo 5v2", ασκησιολόγιο ενεργοποίησης πριν τον αγώνα, ανάπτυξη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και τελειώματα. Μέρος της προπόνησης ακολουθησε ο Φραγκιαδάκης, Δουλγεράκης, Τσακάνι, Τριχάκης ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα, το ίδιο και ο Πλαϊτάκης, συνεχίζοντας παράλληλα τη θεραπεία του. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα γευματίσουν νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (28/04) και εν συνεχεία θα μεταβούν στο Ατσαλένιο για την αναμέτρηση».