ΑΕ ΠΕΝΤΑΧΩΡΙΟΥ ΦΑΙΣΤΟΣ

Βαθμολογική ανάσα και τεράστια νίκη για την Παλιανή

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Βαθμολογική ανάσα και τεράστια νίκη για την Παλιανή
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η Φαιστός δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει παίζοντας με δέκα παίκτες από το 32ο λεπτό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Παλιανή, που κατέκτησε ένα πολύτιμο «τρίποντο» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην Παλιανή, όταν ο Καρυπίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια, το παιχνίδι είχε ρυθμό με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, χωρίς όμως να υπάρξουν γκολ.

Η Φαιστός απείλησε διπλά, αρχικά με τον Κουτσάκη, ο οποίος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ λίγο αργότερα η προσπάθεια του Αρμπάν στο 25’ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το κομβικό σημείο του αγώνα ήρθε στο 32ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης του Μιχαήλ, ως τελευταίος παίκτης, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τη Φαιστό με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, η Παλιανή πήρε το προβάδισμα με το πλασέ του Γερμομαρκάκη στο 55’. Ωστόσο, η Φαιστός απάντησε άμεσα, ισοφαρίζοντας στο 60’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του “Μαυρίδη”, που κέρδισε ο Πρένγκα.

Η χαρά της ισοφάρισης δεν κράτησε πολύ, καθώς η Παλιανή βρήκε ξανά δίχτυα πέντε λεπτά αργότερα, με τον Βιτσαρά να σκοράρει με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις, με την Παλιανή να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη απέναντι στη μαχητική, αλλά αριθμητικά μειονεκτούσα Φαιστό.

Συνθέσεις αγώνα Άνοιγμα αγώνα
Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα