Β. Κασσαπάκης: «Φάνηκε η αποχή μας από τα παιχνίδια» (vid)

Για την νίκη του ΠΟΑ Β΄ απέναντι στην Δόξα Ηρακλείου μίλησε ο προπονητής, των γηπεδούχων και νικητών Βασίλης Κασσαπάκης.

Ο ικανός τεχνικός, μίλησε για την νίκη αλλά και την εικόνα της ομάδας του, ενώ στάθηκε στο δεύτερο μέρος όπου ο ρυθμός των παικτών του έπεσε.

Αναλυτικά η δήλωση του: «Καταρχάς, καλή χρονιά σε όλους. Φάνηκε η αποχή μας από τα παιχνίδια αν και ήμασταν καλοί σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός μας μετά το 4-0 ειδικά, έγιναν και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές με αποτέλεσμα η Δόξα να πετύχει δύο γκολ και παραλίγο να χαλάσει την εικόνα μας, αξίζουν συγχαρητήρια στην Δόξα για την προσπάθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...