Με χρυσό σκόρερ τον Σούλιαρη πήρε το ντέρμπι ο Άρης Σούδας!

Ο Άρης Σούδας ήταν ο μεγάλος νικητής του Χανιώτικου ντέρμπι, καθώς χάρη στο γκολ του Σουλιώτη από το πρώτο μέρος πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πλατανιά, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής!

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι με την έναρξη του αγώνα, ωστόσο το σουτ του Καρβούνη πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 20ο λεπτό ο φιλοξενούμενος Άρης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μποτωνάκη ο Σούλιαρης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Λαζαρίδης και έγραψε το 0-1.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους με τον Άρη να πηγαίνει προηγούμενος στα αποδυτήρια.

ADVERTISING

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και απείλησε την αντίπαλη εστία σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο ο Βροντάκης όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών.

Παρά τις όποιες προσπάθειες μέχρι το φινάλε το σκορ δεν άλλαξε με τον Άρη Σούδας να πανηγυρίζει σπουδαία εκτός έδρας νίκη και να πετυχαίνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Γελαδάρης, Κατσαρός, Ιμέρι, Γιαννικάκης, Μάριο, Μποντούρι (90+3’ Πλανάκης), Κένγκα (46’ Μπερντίος), Καρβούνης, Χρυσός (75’ Πατρικάκης), Γιακουμάκης (85’ Παχής)

Αρης Σούδας: Βροντάκης, Παγωνάκης (46’ Σελάμης), Βουρβαχάκης, Στεφανίδης, Σούλιαρης, Τσιμπρικίδης (88’ Μαναρώλης), Ροκάκης (66’ Κολομπάκης), Παπαδάκης Μ.Π. (46’ Παπακαστρήσιος), Μποτωνάκης, Δρακάκης, Παπαθανασίου (36’ λ.τρ. Μιχαλόπουλος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ