Στην Ουτρέχτη ο Δουβίκας!

Στο εξωτερικό και την Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Δουβίκας, με την Ολλανδική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του!

Ο νεαρός επιθετικός του Βόλου εξαργύρωσε με ιδανικό τρόπο την εξαιρετική του χρονιά και αναμένεται να συνεχίσει στην Ουτρέχτη με την Ολλανδική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Παράλληλα η ΠΑΕ Βόλος με δική της ανάρτηση έκανε γνωστή την μετακίνηση του νεαρού επιθετικού και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Βόλος αναφέρει: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ολλανδική Ουτρέχτη από την 1η Ιουλίου.

Επιθυμία της ΠΑΕ Βόλος ήταν να μεταγραφεί ο Τάσος Δουβίκας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήμασταν υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι από σήμερα ανοίγει ο δρόμος στον Τάσο Δουβίκα για μία λαμπρή καριέρα και για την καθιέρωσή του στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Τάσο σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες».