Α. Ανδρουλάκης: «Να αντιμετωπίσουμε και αυτόν τον αγώνα σαν να είναι τελικός»

Ο προπονητής του ΠΟΑ, Αντώνης Ανδρουλάκης, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΑΝ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ατσαλένιου, ανέφερε πως όλοι θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για την νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα που είναι ψηλά στην βαθμολογία, ενώ τόνισε πως πρέπει να αντιμετωπίσουν και αυτό το παιχνίδι σαν να είναι τελικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Την Κυριακή έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι όπως άλλωστε είναι όλα στην κατηγορία με την ομάδα του Αγίου Νικολάου, μια ομάδα αρκετά καλή η οποία βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Εμείς με ανεβασμένη ψυχολογία προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ακόμα μια νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.

Το πιο σημαντικό για να φέρουμε την νίκη πιο κοντά είναι να έχουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, να είναι η επικοινωνία μας σε υψηλό βαθμό και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Επίσης, να αντιμετωπίσουμε και αυτόν τον αγώνα σαν να είναι τελικός, σαν να είναι ο τελευταίος, να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε όλη μας την ψυχή για την νίκη».