Εντάχθηκε στο επιτελείο ο Δ. Τριβιζαδάκης

Στην σημερινή προπόνηση του Αλμυρού, βρέθηκε ο γυμναστής Δημήτρης Τριβιζαδάκης, που αποτελεί πλέον, το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου, υπό την εποπτεία του Δημήτρη Βολονάκη.

Η ομάδα του Γαζίου, μετά και την αποχώρηση του Κώστα Κιάσσου, πραγματοποίησε αλλαγές, με τον Δημήτρη Βολονάκη να είναι πλέον ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου και έχοντας για συνεργάτες τον Γιώργο Καλομοίρη και τον Δημήτρη Τριβιζαδάκη.

Ο Γιώργος Καλομοίρης, παρ’ ότι αρχικά είχε γνωστοποιήσει την αποχώρηση του, τελικά παρέμεινε και δίπλα στον έμπειρο τεχνικό, ενώ το επιτελείο συμπληρώθηκε ουσιαστικά σήμερα, με την προσθήκη του Δημήτρη Τριβιζαδάκη, που αναλαμβάνει γυμναστής.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό, με τον Δημήτρη Βολονάκη να βλέπει τους Τσαμάρες, Κουγιουμουτζή και Ζέλιο να παραμένουν εκτός προπόνησης για ακόμα μία ημέρα και πλέον είναι απίθανη η συμμετοχή τους.

Η προετοιμασία του Αλμυρού θα κορυφωθεί την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, παραμονές του αγώνα, όταν και θα ανακοινωθεί και η πρώτη αποστολή του Δημήτρη Βολονάκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.