Με Συσκάκη κόντρα στη Δαμάστα η Νεάπολη!

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Νεάπολης ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στη Δαμάστα, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Κουλούρας θα έχε μία σημαντική επιστροφή, αυτή του Συσκάκη!

Η ομάδα της Νεάπολης πάλεψε κόντρα στο Γιούχτα ωστόσο γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1, ενώ πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τη Δαμάστα που θα είναι η τρίτη με ομάδα από το Ηράκλειο σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Η προετοιμασία κυλάει ομαλά για την ομάδα του Γιάννη Κουλούρα και ο έμπειρος τεχνικός είχε το Συσκάκη ο οποίος ήταν εκτός να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

ADVERTISING

Από την άλλη πλευρά ο Τουτουδάκης αισθάνεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις ωστόσο μπήκε επιφυλακτικά στις προπονήσεις και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα μπορεί να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του για το παιχνίδι της Κυριακής!

Τέλος εκτός παραμένει ο Ζανταλής ο οποίος δεν ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμού που τον είχαν αφήσει εκτός και την προηγούμενη εβδομάδα και αναμένεται να μην βρίσκεται στην αποστολή για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι με την Δαμάστα.