Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο πρώην πρόεδρος Α. Βενέρης!

Ένας σημαντικός παράγοντας, που στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος σε καθοριστικές στιγμές για το σωματείο της ΑΕ Κατσαμπά, επιστρέφει, στηρίζοντας ουσιαστικά τις προσπάθειες του νυν διοικητικού συμβουλίου!

Ο λόγος για τον Αντώνη Βενέρη, που στις αρχές της νέας χιλιετίας, διατέλεσε πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», έχοντας καθοριστικό ρόλο, στην εξέλιξη του σωματείου και των εγκαταστάσεων του.

Ουσιαστικά, επί προεδρίας του, έγιναν σημαντικά έργα στο γήπεδο του Καρτερού, ενώ από «ξερό» μετατράπηκε σε… στολίδι, ενώ είχε συμβάλλει σημαντική στην οργάνωση της ΑΕΚ σε όλους τους τομείς.

ADVERTISING

Η προσφορά του, εκείνα τα χρόνια, ήταν μεγάλη και αρκετά χρόνια μετά, επιστρέφει και πάλι στο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα ενταχθεί ως μέλος.

Όλοι όσοι «έζησαν» την πρώτη του θητεία στη προεδρία της ΑΕΚ, μιλούν για έναν παράγοντα που με αγάπη και μεράκι, συνέβαλε τα μέγιστα στην βελτίωση τόσο των εγκαταστάσεων όσο και του τρόπου λειτουργίας της ομάδας συνολικά.

ADVERTISING

*Στην φωτογραφία διακρίνονται από τα αριστερά: Χριστοφής Κώστας, Αντώνης Βενέρης και Ηλίας Νατσάκος.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content