Γ. Ταουσιάνης: «Σημαντική και δίκαιη νίκη»

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης παρέθεσε δηλώσεις μετά το φινάλε της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (0-3), σχολιάζοντας τόσο την σημερινή νίκη όσο και το γεγονός ότι οι “κιτρινόμαυροι” τερμάτισαν στην 4η θέση της κανονικής περιόδου πριν τα play off. 

Αναλυτικά ανέφερε: «Για εμάς το ζητούμενο σήμερα και η αποφασιστικότητα που υπήρχε οφειλόταν στο ότι θέλαμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό μας ενδιέφερε σαν ομάδα ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την διαφορά των πέντε βαθμών και πριν τα παιχνίδια. Νομίζω ότι η ομάδα κατά τη διάρκεια του ματς είχε περισσότερα καλά διαστήματα απ’ τον αντίπαλο όπως και πιο πολλές ευκαιρίες και δίκαια πήραμε αυτήν την σημαντική νίκη που μας διατηρεί σε μια τέτοια βαθμολογική θέση η οποία μας δίνει το περιθώριο να ελπίζουμε και να σκεφτόμαστε ένα καλύτερο αύριο».

Όσον αφορά το ότι ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί δύο φορές εντός έδρας κατά τη διάρκεια των play off και τρεις εκτός, ο Γιάννης Ταουσιάνης σχολίασε:

«Αυτό που μας έδειξε η φετινή χρονιά είναι ότι δεν έχει καμία σημασία η έδρα. Οι ομάδες έχουν αρκετές δυνατότητες, και το κυριότερο που παίζει ρόλο είναι η μέρα που θα βρεθούν. Όλοι έτσι κι’ αλλιώς απέδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν και εντός και εκτός έδρας οπότε για εμάς τουλάχιστον αυτό δεν μας απασχολεί καθόλου».