Απίθανη Αγία Βαρβάρα, έσπασε αήττητο δύο ετών της Χαραυγής!

Τη νίκη της χρόνιας πέτυχε η Αγία Βαρβάρα, που «άλωσε» το γήπεδο «Σκουρέλλου», υποχρεώνοντας τη Χαραυγή στην πρώτη της ήττα μετά από 36 συνεχόμενες νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος!

01/12/2024-18:30
Α2 ΕΠΣΗ - 2024-25 | Αγωνιστική 11
Ημίχρονο: 1-1
ΧΑΡΑΥΓΗ
1
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
3
Τελικό
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 

Αήττητο ήταν και… πάει για τη Χαραυγή, που γνώρισε την πρώτη της ήττα, όχι μόνο στο φετινό, αλλά και γενικά από την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, στο πρωτάθλημα, αφού μετρούσε 36 σερί νίκες (27 πέρυσι και εννιά φέτος).

Η Αγία Βαρβάρα πήγε με πίστη και αποφασιστικότητα και το έδειξε παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 3′ με τον Απουδουλιανάκη να κάνει το 0-1. Η Χαραυγή μπόρεσε να ισοφαρίσει με τον Χρήστο Νικολάου στο 24′ και έχασε χρυσή ευκαιρία για την ανατροπή με χαμένο πέναλτι του Καουκάκη στο 50′.

Η Αγία Βαρβάρα μετά την απόκρουση του Βασιλάκη πήρε ψυχολογία και έκανε το 1-2 με τον Πρίφτη στο 60′. Η Χαραυγή πίεση για την ισοφάριση, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κι άλλο τέρμα με τρομερό σουτ του Χατζηγεωργίου για το τελικό 1-3, με το οποίο η Χαραυγή «έπεσε» από την κορυφή, η οποία ανήκει πλέον στη Φαιστό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...