Γ. Κοτζαδάκης: «Χωρίς φιλάθλους το ποδόσφαιρο είναι ανούσιο»

Ο Γιώργος Κοτζαδάκης, ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στη χθεσινή (11/10) νίκη των Ασιτών, απέναντι στο Ασήμι με σκορ 3-1, αναφέρθηκε στη σημασία αυτής της νίκης, για το γκολ που πέτυχε, ενώ στάθηκε και στις καταστάσεις που βιώνουμε αυτή τη στιγμή στα γήπεδα λόγω του covid-19.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Ασημίου, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και αυτό θα πρέπει να κάνει και στη συνέχεια της σεζόν.

Σημαντική νίκη για τις Ασίτες

Παράλληλα, στάθηκε στο κομμάτι των φιλάθλων, δηλώνοντας κατά την προσωπική του άποψη πως γήπεδα χωρίς την παρουσία φιλάθλων, κάνουν το ποδόσφαιρο ανούσιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κοτζαδάκη: «Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε, μία δύσκολη χρονιά λόγω του κορονοϊού και της όλης κατάστασης που επικρατεί. Παίξαμε με έναν πολύ καλό αγωνιστικά αντίπαλο, τα παιδιά είναι πολύ δουλεμένα, παίζουν χρόνια μαζί μπάλα και είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Εμείς παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό θέλουμε σε κάθε ματς και μέσα από αυτό να έρθει και η νίκη. Πέτυχα το πρώτο γκολ της χρονιάς και ελπίζω κατά τη διάρκεια να υπάρξουν και άλλα τέτοια.

Είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο, κάθε χρόνο η Α2 ΕΠΣΗ είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα, κάθε ματς είναι ντέρμπι και σε κάθε ματς θα πηγαίνουμε για τη νίκη, αυτός είναι ο στόχος.

Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους, με υγεία, να περάσει γρήγορα αυτή η κατάσταση που βιώνουμε και να επανέλθει ο κόσμος στα γήπεδα, γιατί πιστεύω αν δεν υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα, το ποδόσφαιρο είναι ανούσιο».