«Τελειώνει» ο Κιάσσος από τον Αλμυρό!

Παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία του Αλμυρού αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ώρες ο Κώστας Κιάσσος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καθώς όπως έγινε γνωστό, μετά το τέλος του αγώνα με την Δαμάστα, υπήρξε «επεισόδιο» με δύο μέλη της διοίκησης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Αλμυρό και την Δαμάστα, όπου η ομάδα του Γαζίου επικράτησε 1-0, υπήρξε «επεισόδιο» ανάμεσα στον Κώστα Κιάσσο και το μέλος της διοίκησης Γιάννη Κάββαλο και εν συνεχεία και με τον Γιάννη Μαυράκη, κάτι που αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο Γάζι.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι της ομάδας, για την Δευτέρα (19/4) προγραμματίστηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί το συμβάν, που έχει φέρει αναταράξεις στον «οργανισμό» Αλμυρός.

Εκεί, θα τεθεί το θέμα του προπονητή, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως θα πρέπει να απομακρυνθεί, λόγω του συμβάντος, ενώ υπάρχουν και οι… ψυχραιμότεροι που υποστηρίζουν πως θα πρέπει να λυθεί το ζήτημα, χωρίς απομακρύνσεις, ούτε διοικητικών, ούτε του προπονητή!

Οι εξελίξεις πάντως αναμένονται ραγδιαίες…