Ανώτερος ο ΑΟΑΝ, 2-0 τον Ρεθυμνιακό!

Ο ΑΟΑΝ ήταν ανώτερος και επικράτησε με 2-0 του Ρεθυμνιακού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, κάνοντας το 2χ2 μετά την επανέναρξη και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΑΟΑΝ να έχει την υπεροχή και να προσπαθεί να δημιουργήσει κάποιες καλές στιγμές προς την αντίπαλη εστία.

Η υπεροχή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος του ημιχρόνου μεταφράστηκε και σε γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Τσανάι, έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

ADVERTISING

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο απείλησε κυρίως με σέντρες έξω από την περιοχή ωστόσο ο Μπένκο κατάφερε να καθαρίσει τις φάσεις όποτε χρειάστηκε!

Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στο 43ο λεπτό όταν ο ΑΟΑΝ έφυγε στην αντεπίθεση και ο Μαρκάκης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά ωστόσο η παράλληλη πάσα που επιχείρησε κόπηκε από τους αμυντικούς με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο ΑΟΑΝ προσπάθησε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ και να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη και απείλησε με την κεφαλιά του Διάκου από καλή θέση, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία. Μάλιστα στο 53ο λεπτό ο Παπαδόπουλος εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ωστόσο ο γκολκίπερ του Ρεθυμνιακού έδιωξε με δυσκολία.

ADVERTISING

Στο 60΄ ο Παπαδόπουλος απείλησε και πάλι όταν εκτέλεσε ένα φάουλ από πολύ καλό σημείο, ωστόσο ο γκολκίπερ του Ρεθυμνιακού ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 67΄ ο ΑΟΑΝ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από μία σέντρα σουτ του Δολαψάκη από τα δεξιά ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε σταματήσει τη φάση ως οφσάιντ.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν κάποια μέτρα και βρουν το γκολ της ισοφάρισης, ενώ ο ΑΟΑΝ βρήκε αρκετούς χώρους στην αντεπίθεση. Ο Τσιλάι απείλησε σε δύο περιπτώσεις ωστόσο, στην τρίτη και…φαρμακερή ο Τσανάι έκλεψε τη μπάλα, έκανε μία προωθημένη μπαλιά στον Τσιλάι και εκείνος αφού πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου γκολκίπερ πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 2-0.

ADVERTISING

Παρά τις όποιες προσπάθειες στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε και ο ΑΟΑΝ πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μάλιστα ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος με το ίδιο σκορ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΑΝ: Μπένκο, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής, Διάκος, Χρυσοφάκης, Φουκαράκης, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης

ADVERTISING

Ρεθυμνιακός: Κοκκαλάς, Ψορογιάννης, Μυρθιανός, Γεωργούλης, Βούζρας, Δελήμπασης, Αντιασβίλι, Φράγκος, Παπιομήτογλου, Σηφακάκης, Καλιτσουνάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ