Γ. Μανουσάκης: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο τη νίκη»

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του Ρωμανού, Γιώργος Μανουσάκης, ο οποίος χρίσθηκε σκόρερ στην αναμέτρηση βοηθώντας και αυτός με τη σειρά του ώστε οι παίκτες του Άλκη Πλουσή να πανηγυρίσουν τη νίκη με 3-0 επί του Πήγασου για την πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ.

Εξήγησε πως το σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί ενώ για το γκολ που πέτυχε ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος που συντέλεσε ώστε ο Ρωμανός να κερδίσει. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για την νίκη που πετύχαμε στην πρεμιέρα και με το γκολ που σκόραρα καθώς βοήθησα την ομάδα από τη μεριά μου να φτάσει στο ζητούμενο και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στόχος μας κάθε Κυριακή είναι η νίκη και κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Στο ατομικό κομμάτι τόνισε πως θα προσπαθήσει να μείνει υγιής αλλά και να βελτιώσει τις αδυναμίες του για να βοηθήσει την ομάδα του όσο μπορεί να φτάσει στους στόχους της. Αναλυτικά είπε: «Ατομικά θα προσπαθήσω να μείνω υγιής και να βελτιώσω τις αδυναμίες και με σκληρή δουλειά  όλοι μαζί συνολικά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ