Π. Μπαγκέρης: «Κάθε Κυριακή θα είναι ένα ντέρμπι»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στο Ραύκο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο γκολκίπερ του Αετού Ανωγείων Παναγιώτης Μπαγκέρης.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας εξήγησε πως παρά το γεγονός πως ο Αετός βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε με ψυχραιμία να φτάσει στην ολική ανατροπή, ενώ τόνισε πως η ομάδα του αγωνίζεται σε ένα πολύ ανταγωνιστικό όμιλο και πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Συγκεκριμένα είπε: «Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και για εμάς, εκτός έδρας απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Ραύκος. Αν και βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ καταφέραμε με ψυχραιμία και πάθος να το ανατρέψουμε και να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης που είναι και το σημαντικότερο.

 Φέτος θεωρώ ότι ο όμιλος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός και υπάρχουν πολλές καλές ομάδες με δύσκολες έδρες αλλά με το κεφάλι κάτω και σκληρή δουλειά θεωρώ ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα».

Για τους προσωπικούς του στόχους δήλωσε πως θα κοιτάξει την ατομική του βελτίωση ώστε να συμβάλει τα μέγιστα για τον Αετό, εξηγώντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθούν κάθε βδομάδα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσει η ομάδα στους στόχους της. Αναλυτικά ανέφερε: «Από μεριά μου κοιτάω να βελτιώνομαι συνέχεια για να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα μου στους στόχους της. Από κει και πέρα κάθε Κυριακή θεωρώ ότι θα είναι ντέρμπι και θα προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».