Με άνεση στην επόμενη φάση η Θέρισσος

Οι Ελπίδες έκαναν το… λάθος να προηγηθούν και η Θέρισσος τις «τιμώρησε» παίρνοντας με χαρακτηριστική άνεση το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

23/10/2024-15:45
Ημίχρονο: 7-1
ΘΕΡΙΣΟΣ
7
ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΤΕΡΟΥ
2
Τελικό
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
Γκολ
4'
13'
20'
Γκολ (με πέναλτι)
33'
49'
Γκολ (με πέναλτι)
 

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι που έγινε στις Δαφνές ανάμεσα στις Ελπίδες και τη Θέρισσο για την 1η φάση του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μπήκαν φουριόζοι, παίρνοντας το προβάδισμα στο 4ο λεπτό, όταν ο Λυμπερίδης σκόραρε άθελα του στην εστία της ομάδας του, ωστόσο η συνέχεια άνηκε εξ’ ολοκλήρου στους «πράσινους».

Μέχρι το 11′ ο Ρεμούνδος με δύο προσωπικά γκολ είχε φέρει την αλλαγή σκηνικού στο παιχνίδι, για μία Θέρισσο που ήταν καταιγιστική μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Ρέππας στο 13′ έκανε το 3-1, στη συνέχεια ο Μανουσάκης σημείωσε δύο γκολ, ένα σκόραρε ο Κάλλας, ενώ ο Γιάννης Ρεμούνδος συμπλήρωσε το χατ τρικ στο 33′ από την άσπρη βούλα, για να κάνει το 7-1.

Με τα πάντα να έχουν κριθεί, ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές για να δώσουν χρόνο συμμετοχής κι σε άλλους ποδοσφαιριστές. Οι Ελπίδες μάλιστα μπόρεσαν μάλιστα να μειώσουν το σκορ, με τον Δεληγιαννίδη να σκοράρει με πέναλτι στο 60′ για το τελικό 7-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P