Σε ρυθμούς Ρεθυμνιακού η Δαμάστα!

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Ατσαλένιου σήμερα Δευτέρα 12/10, ξεκίνησε η Δαμάστα την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στον Ρεθυμνιακό.

Η ομάδα της Δαμάστας στην «παρθενική» της παρουσία στη Γ Εθνική κατηγορία θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα χρονιά ενώ η διοίκηση του σωματείου θέλησε να ευχαριστήσει τους διοικούντες του ΠΟΑ για τη συνεργασία τους μιας και το γήπεδο του Ατσαλένιου θα χρησιμοποιείται για της προπονήσεις της Δαμάστας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του ΠΟΑ περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τον ΑΟ Δαμάστας, ξεκινώντας έτσι η εβδομάδα πρωταθλήματος για την ομάδα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, η Δαμάστα την ερχόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Σοχώρας με το Ρεθυμνιακό, στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της σε εθνική κατηγορία. Να σημειώσουμε ότι το γήπεδο του ΠΟΑ θα χρησιμοποιείται για προπονήσεις από τον ΑΟ Δαμάστας για όλη την αγωνιστική περίοδο και γι’ αυτό ο ΑΟ Δαμάστας ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του ΠΟΑ για τη συνεργασία σε αυτό το κομμάτι».